TA KONTAKT
  1. Hjem
  2. Bakterie
  • Pathogens
    • Bakterie
    • Virus
    • Parasitt

Bakterie

Yersinia ruckeri - Yersiniosis / Enteric redmouth disease (ERM)
Atlantic salmon
Vibrio ordalii - Vibriosis
Atlantic salmon
Vibrio salmoncida - Cold water vibriosis / Hitra disease
Atlantic salmon
Renibacterium salmoninarum - Bacterial kidney disease (BKD)
Atlantic salmon
Pasteurella sp. - Pasteurellosis
Atlantic salmon
Moritella viscosa - Winter ulcers
Atlantic salmon
Aeromonas salmonicida - Furunculosis
Atlantic salmon, Rainbow trout
Vibrio anguillarum O1 - Vibriosis
Atlantic salmon, Rainbow trout
Vibrio anguillarum O2a - Vibriosis
Atlantic Salmon, Rainbow Trout
Piscirickettsia salmonis - Salmon rickettsial syndrome (SRS)
Atlantic salmon, Rainbow trout, Coho salmon
Photobacterium damselae - Pasteurellosis
Seabass
Vibrio anguillarum - Vibriosis
Seabass
Vibrio anguillarum - Vibriosis
Lumpfish
Pasteurella sp. - Pasteurellosis
Lumpfish
Vibrio anguillarum O1 - Vibriosis
Atlantic cod
Vibrio anguillarum O2a - Vibriosis
Atlantic cod
Vibrio anguillarum O2b - Vibriosis
Atlantic cod
Francisella sp. - Francisellosis
Atlantic cod
Atypical Aeromonas salmonicida - Atypical furunculosis
Lumpfish

Bytt område

Aqua

Produkter og løsninger til akvakultur.

Aqualab

Forskning og test av nye produkter og legemidler til akvakultur.

Dyrehelse

Produkter til private kjæledyr, veterinærer og landbruk

VESO

Organisering, historie, mål og rekruttering i VESO

  • Aqualab
    • Om Aqualab
    • VESO Connect
    • Kontakt og ansatte
    • Våre kunder
    • Nyheter
  • Forsøkstyper

    • Grunnforskning
    • Genetisk resistens
    • Vaksiner
    • Legemidler
    • Kliniske feltforsøk
    • Helsefôr
    • In vitro
  • Smittemodeller
    • Patogen
      • Bakterie
      • Parasitt
      • Virus
  • Fisk

    • Klekkeri
    • Atlantisk laks
    • Andre arter
  • Kvalitetssikring

    • Statistikk
    • Sertifiseringer

VESO AQUALAB

Beisvågvegen 107, 7810 Namsos

Org nr: 963 201 230

SENTRALBORD

+47 74 21 77 70

aqualab@veso.no

Lurer du på noe?

Kontakt og ansatte
Til toppen Personvern